slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9

Ιδιαίτερα επιτυχής η εκδήλωση του Συνδέσμου των Απανταχού εκ Μουντάδου Καταγομένων που πραγματοποιήθηκε χθες 19 Ιουλίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο Μουντάδου για την επετειακή εκδήλωση των 100 χρόνων από το θάνατο του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ Βυζαντινολόγου Τήνιου στην καταγωγή εκ Μουντάδου.

 

 

Ομιλητές ήταν οι κ.κ. Ιωάννης Λαμπάκης, π. Μάρκος Γ. Φώσκολος, Βασίλης Κολάρος, Στέφανος Αντ. Γιαγιάς και Κώστας Δανούσης.
 

Το παρόν έδωσαν ο εφημέριος της εκεί ενορίας π. Μάρκος Φώσκολος, όπου και διάβασε χαιρετισμό του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σύρου - Τήνου κ. Δωροθέου Β΄, ιερείς της περιοχής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος - Έπαρχος Τήνου κ. Βίλας Μάνθος, ο Νεοεκλεγείς Έπαρχος Τήνου κ. Γιαγιάς Ιωάννης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολύς κόσμος.

  

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πλούσιο έργο του Γεώργιου Λαμπάκη, ενώ ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ακούσει και το στιχουργικό έργο του Λαμπάκη που ο ομιλητής π. Μάρκος Γ. Φώσκολος είχε την πρωτοβουλία, με την βοήθεια της μουσικού Άννας Δημουλά να δώσει στο κοινό να ακούσει την μουσική που είχε γράψει ο ίδιος ο Λαμπάκης για τις Θρησκευτικές ανάγκες της τότε Βασιλικής οικογένειας εν Ελλάδι.
 

Επιμέλεια φώτο και κείμενο :

Μάριος Φώσκολος